Facebook Instagram

Gyeptrágya

Mi a természetes alapú Maltaflor gyeptrágyát javasoljuk, ami biztosítja a gyep fejlődéséhez szükséges tápanyagokat. NPK mellett sok más kiegészítőt vitaminokat, enzimeket, nyomelemeket, szénhidrátot, aminosavatés fitohormont tartalmaz.

A Maltaflor fő nyersanyaga a malátagyártás során kialakult csíragyökér. A növény egészséges növekedését biztosító Maltaflor ezenkívül a cukorrépa feldolgozásábol származó szárazanyagot is tartalmaz. Ez adagolás szempontjából optimális tápanyagösszetétel a növények részére. Különösen az eredeti növényi hormonoksegítik növelni a gyökértömeget, ezáltal a növény könyebben vészeli át a szárazságból adódó stresszhelyzetet.

Termékek

 • NPK 8-3-5
  70 % szerves anyag

  Granulált szervestrágya a meglévő gyepfelületekre, készgyep telepítésnél elősegíti a legyökerezést

   

  A Seed-o-gran PLUS egy különlegesen finom szemcsés trágya, mely a kivételes anyag-összetételének köszönhetően megegyezik a gyep növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Hosszú lebomlású szerves trágyaként ideális az intenzíven használt gyepfelületekre. A gyorsan ható aktív nitrogén közvetlenül a kezdettől élénkíti a növény növekedését. A Seed-o-gran Plus különlegesen nagy előnye, hogy erősen növekedésre ösztönzi a gyökeret és szilárdítja a gyepfelületet ezzel támogatva a tartós használhatóságot.

 • NPK 5-3-8
  70 % szerves anyag

  Granulált szervestrágya a meglévő gyepfelületekre őszi trágyazáshoz

  Seed-o-gran FINALE azonos tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Seed-o-gran PLUS.

  Ezenkívül a Seed-o-gran FINALE anyagösszetétele kiváltképpen alkalmas őszi kondicionáló trágyaként kertigyepre és intenzíven használt sportgyepre is.

   

Seed-o-gran PLUS + Seed-o-gran FINALE ára: EUR 51,25 / 25 kg-zsák + Áfa